آمارهای تعداد پذیرش و شرکت کنندگان کنکور ارشد پرستاری
بررسی آمارها همیشه بخش جذاب یک موضوع بوده و در این مقاله میخوام تاریخچه و آمار برگزاری کنکور ارشد پرستاری رو براتون بگم
در این مقاله میخوانیم؛
– بخش اول: ظرفیت پذیرش روزانه ارشد
– بخش دوم: ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد ارشد پرستاری
– بخش سوم: ظرفیت پذیرش دانشگاه شهریه پرداز در کنکور ارشد پرستاری
– بخش چهارم: تعداد شرکتکنندگان کنکور ارشد پرستاری
– بخش پنجم: بیشترین متقاضیان برای کدام گرایش هستند؟
بخش اول: ظرفیت پذیرش روزانه ارشد پرستاری
از سال ۹۰ به بعد تقریبا هر سال شاهد افزایش ظرفیت دانشگاههای روزانه هستیم. سال ۹۰ از حدود ۲۵۰ نفر شروع شده و در سال ۱۴۰۱ به حدود ۹۰۰ نفر رسیده. هرچند در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ، نسبت به ۱۳۹۹ ، شاهد کاهش ۱ درصدی تعداد پذیرش بودیم ولی این رقم قابل توجه نبوده.
بخش دوم: ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد ارشد پرستاری
دانشگاه آزاد اسلامی، در کنکور ارشد پرستاری سهم قابل توجهی ندارد. معمولا به ۵ تا ۷ دانشگاه محدود میشود و از بین این شهرها، تهران، خوراسگان، علیآباد کتول و یزد تقریبا همیشه پای ثابت این لیست هستند. این دانشگاهها هر کدام هرسال بین ۲ تا ۱۰ دانشجو پذیرش میکنند.
بخش سوم: ظرفیت پذیرش دانشگاه شهریه پرداز در کنکور ارشد پرستاری
دانشگاههای شهریه پرداز، همان دانشگاههای دولتی هستند که قبلاً به نامهای شبانه، بینالملل و پردیس شناخته شده بودند. در واقع محل تحصیل با دانشجویان روزانه، یکی است ولی شهریه میگیرند. از سال ۹۰ به بعد، ظرفیت پذیرش شهریه پردازها رشد چشمگیری داشته که علت را میتوان در افزایش نرخ دلار جستجو کرد و طمع دانشگاههای دولتی برای کسب درآمد بیشتر. در حال حاضر حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از ظرفیت پذیرش ارشد پرستاری را این دانشگاهها به خود اختصاص دادهاند.
بخش چهارم: تعداد شرکتکنندگان کنکور ارشد پرستاری
آمار شرکتکنندگان به صورت رسمی هیچگاه منتشر نشده. اما از سال ۹۶ به بعد، سیاست کلی سنجش پزشکی تغییر کرد. تقریباً هر کسی که در کنکور ارشد پرستاری شرکت میکرد، مجاز میشد و این باعث شد ما با کارنامه هایی روبرو شویم که همه درصدها منفی بوده ولی همچنان مجاز شدهاند و برای مشاوره به ما مراجعه کرده بودند تا کمکشان کنیم قبول شوند! سیاست sanjeshp به این دلیل بود که میخواست هر طور شده، صندلیهای دانشگاههای شهریه پرداز را پر کند و قاعدتاً فردی که هیچ تلاشی برای آزمون ارشد نکرده بود، با دیدن مجاز بودن، تصمیم میگرفت شانس خود را برای قبولی امتحان کند و اینگونه بود که ما رتبههای ۵۰۰۰ میدیدیم که شهریه پرداز دانشگاههای برتری مثل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبول شده بودند و این جای تأسف دارد!
بریم سراغ اصل موضوع. با توجه به کارنامههایی که به دست ما رسیده در ۱۰ سال اخیر، تعداد شرکتکنندگان کنکور ارشد پرستاری از ۸ هزار تا ۱۵ هزار نفر است.
بخش پنجم: بیشترین متقاضیان برای کدام گرایش هستند؟
طبق آمار غیررسمی، بیشترین متقاضیان، مربوط به گرایش داخلی جراحی و ویژه بزرگسالان است و بعد از این دو، مابقی گرایشها در یک سطح قرار دارند. با ظهور گرایش اورژانس از ۴ سال پیش، متقاضیان این گرایش روزبهروز در حال افزایش است.
اگر میخواهید در مورد منابع جدید کنکور ارشد پرستاری بیشتر بدانید، «این کلیپ» را در یوتیوب ببینید (نیاز به فیلترشکن هست) و برای اطلاعات بیشتر از کنکور ارشد پرستاری، اینجا را مطالعه کنید.
این آمار، نتیجه تحقیقات گروه آموزشی واو به واو بود که به اطلاع شما رسید. استفاده از این آمار با ذکر منبع بلامانع است.
سوالی بود در زیر همین مطلب کامنت بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید